Om Homestyling

Homestyling Henrik Nero

Ditt hem är din livsmiljö. Hemmet är det första du ser när du slår upp ögonen på morgonen, och det står där och väntar när du kommer hem efter en lång dag på jobbet. Det är hemma du får dina gäster att trivas, och där du lutar dig tillbaka och bara slappnar av.

Vi människor påverkas av vår omgivning, och i hemmet har vi en chans att skapa just en sådan atmosfär som vi mår bra i och trivs med, som vi vill vara i och komma tillbaka till. Vissa vill ha avskalat, andra uppskattar praktiska lösningar, någon ska ha absolut stilrent, och så har vi de som bara älskar att pynta och omge sig med vackra saker.

Vilken heminredningspersonlighet du än representerar, så är vårt mål att hjälpa dig när du utformar din livsomgivning. När du är hemma ska det kännas som att du befinner dig i ditt rätta element och det är här vi kommer in i bilden.

Vi vill att du som besöker vår sida ska få:

Inspiration

Har du en dröm om ett hem som ser ut på ett visst sätt? Du kanske har sett bilden på det perfekta sovrummet i ett inredningsmagasin, eller så har du precis besökt en vän som har ett riktigt drömkök. Kanske du vet att du vill piffa upp där hemma, men du ser det inte framför dig ännu, eller vet inte riktigt var du ska börja.

Oberoende av om du vet precis vad du vill ha, eller om du ännu söker, så har vi det du behöver! Ta en kopp kaffe och ge dig ut på en inspirationsresa här på vår sajt! Titta in under fliken Inspiration, kolla bloggen! Dröj en stund. Vi har koll på de senaste trenderna inom heminredning, och vi förser dig med bilder som skulle få den mest heminredningsfientliga att vilja bli en dekornörd.

Det där lilla extra

Alla tycker vi om att imponera, lite grann, innerst inne. Hur kan man få till det där lilla extra, som kanske inte behövs, men som är så himla läckert, som får folk att ropa till av förtjusning och slå ihop sina händer? Så där fulländat och perfekt, som i heminredningsprogram och magasin. Hur tusan gör de för att få till det?

Dina mor- och farföräldrar kanske tycker att det ska vara så onödigt snyggt och överdrivet nuförtiden, men det är dags att glömma jantelagen! Nu är det tillåtet att ta ut svängarna. Kom ihåg vad vi sa i början. Hemmet är din livsmiljö, där du ska vara i ditt element.

Vi ger tips om inredningsknep som får stor betydelse för helheten, och vi har alltid några ess i rockärmen. Vi delar gärna med oss av allt vi vet och kan, för att du ska få till det precis så som du vill ha det!

Praktiska råd

Låt oss säga att det är dags att renovera badrummet. Men var ska man börja? Vad kostar det? Vart ska man vända sig? Hur var det nu igen med olika avdrag? Tusen frågor! I vår blogg kommer vi att ge schyssta, användbara råd som hjälper dig framåt då du har ett projekt du vill förverkliga. Det kan handla om renovering, ljussättning för att framhäva de där detaljerna som du så gärna vill visa upp, eller det mest praktiska sättet att inreda tamburen i en familj med barn och husdjur.

Vi är lyhörda för våra läsares, dina, önskemål. Hör av dig till oss på vårt kontaktformulär om du har frågor, funderingar eller behöver tips i din egen homestyling eller renovering!

Det finns ett uttryck som lyder så här:

Ett hem utan katt är bara ett hus

Det samma gäller heminredning! Så omfamna katten, och låt oss rå om dig!